Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Microsoft:Παρ-ολίγο αναγκαστική εγκατάσταση των Windows 10

windows 10 Windows 10Σύμφωνα με το Forbes, η Microsoft παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να εγκαταστήσει τα Windows 10 σε συστήματα με παλαιότερα λειτουργικά, χωρίς την άδεια των ιδιοκτητών τους.
Σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται η γνωστή ιστοσελίδα και περιοδικό, ζητήθηκε από ορισμένους χρήστες να επανεκκινήσουν τους υπολογιστές τους, αλλά μετά την επανεκκίνηση, άρχισε αυτόματα η εγκατάσταση του Windows 10.
Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω ....
έρχεται να επιβεβαιώσει ότι τα Windοws 10 προσπάθησαν επανειλημμένα να εγκατασταθούν χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσπάθειες από τον Αύγουστο έως και τον Σεπτέμβριο.
Να αναφέρουμε εδώ ότι το iGuRu.gr, είχε καταγγείλει την συγκεκριμένη συμπεριφορά από τον Οκτώβριο. Για όσους ενδιαφέρονται παρακάτω υπάρχουν τα δύο άρθρα:
Το Forbes αναφέρει ότι η Microsoft έχει ήδη παραδεχθεί το λάθος της, υποστηρίζοντας ότι όλα συνέβησαν εξαιτίας ενός σφάλματος που προκλήθηκε από μία από τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει το όνομα της ενημερωμένης έκδοσης, αλλά ανέφερε τον κωδικό σφάλματος που ήταν ο...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr