Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Το «λύσιμο» του laptop της Microsoft δείχνει ότι ποτέ δεν θα είστε σε θέση να βάλετε όλα τα μέρη πίσω

screen shot 2015-10-06 at 3.51.47-Microsoft microsoft
Το Surface Book είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής της Microsoft στην ιστορία, και η εταιρεία αγωνίστηκε πραγματικά να το κάνει σωστά, προσπαθώντας να προσφέρει το καλύτερο hardware που μπορείτε να πάρετε αυτή τη στιγμή.
Αλλά η τοποθέτηση όλων αυτών των στοιχείων σε μια τόσο λεπτή συσκευή ήταν σαφώς μια πρόκληση, και μια πρόσφατη εξέταση της iFixit μας παρέχει μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς φαίνεται η επιφάνεια εργασίας στο εσωτερικό.....

Βασικά, αν έχετε ποτέ σκεφτεί ότι μπορείτε να επιδιορθώσετε το Surface μόνοι σας, κάνετε λάθος. Οι πιθανότητες είναι ότι ακόμη και η Microsoft δεν μπορεί να το κάνει αυτό, οπότε αν κάτι χαλάσει και οι μηχανικοί της εταιρείας δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό χωρίς να αφαιρέσουν όλα τα εσωτερικά, μάλλον θα σας προσφέρουν ένα νέο φορητό υπολογιστή.
Τόση πολύ κόλλα
Αν και είναι μια πρόκληση το να αντικατασταθεί ένα απλό μέρος, όπως ένα SSD σε ένα Surface Book, είναι δύσκολο να κατηγορήσουμε τη Microsoft για αυτή τη σύνθετη προσέγγιση. Η εταιρεία έπρεπε να χωρέσει όλα τα τμήματα υψηλής απόδοσης σε μια μικρή θήκη, έτσι ώστε αντί να χρησιμοποιεί βίδες για όλα αυτά, αποδείχθηκε ότι τα κολλάει για να μείνουν στη θέση τους.
Επιπλέον, υπάρχει και το κομμάτι αναβάθμιση. Αν και δεν το λέει ξεκάθαρα, η Microsoft (και οι άλλες εταιρείες εκεί έξω με παρόμοιες συσκευές) δεν έχει κανένα λόγο να σας αφήσει να αντικαταστήσετε εύκολα ένα συγκεκριμένο μέρος της συσκευής σας, διότι, με αυτόν τον τρόπο, ποτέ δεν θα αγοράζατε τις premium υπηρεσίες υποστήριξης ή επισκευής .
Για να μην αναφέρουμε ότι η αντικατάσταση ενός SSD, για παράδειγμα, μέσα σε ένα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr