Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η οικογένεια CryptoWall μεγάλωσε!

Η οικογένεια CryptoWall μεγάλωσε! Ήρθε το νέο μέλος CryptoWall 4.0 cryptowall 4.0Η οικογένεια CryptoWall μεγάλωσε! Ήρθε το νέο μέλος CryptoWall 4.0 με νέα χαρακτηριστικά!
Το τέταρτο μέλος της οικογένειας ransomware CryptoWall, το CryptoWall 4.0, μόλις έκανε το ντεμπούτο του, ανανεωμένο, με νέο λουκ και συνοδευόμενο από νέα χαρακτηριστικά !

Είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο μας πως το CryptoWall 3.0 επιφέρει ζημιές, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες, συνολικά άνω των $325 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Το ...
CryptoWall εντοπίσθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2014. Στο πρώτο του μαζικό upgrade ονομάσθηκε σε CryptoWall 2.0, το οποίο πρωτοεμφανίσθηκε τον Οκτώβρη του 2014. Στη συνέχεια, το CryptoWall 3.0, πρωτοεμφανίσθηκε τον Ιανουάριο του 2015 και ‘τρομοκράτησε’ επιχειρήσεις και οργανισμούς ανά την υφήλιο. Τώρα, τον Νοέμβρη του 2015, εμφανίζεται το CryptoWall 4.0.
Νέα χαρακτηριστικά
Νέα χαρακτηριστικά όπως, η κρυπτογράφηση των ονομάτων και των extensions των επηρεασμένων αρχείων έχει εισαχθεί στο τέταρτο μέλος της οικογένειας CryptoWall. Επιπλέον το CryptoWall 4.0 έχει αλλάξει το όνομα των ransom notes σε HELP_YOUR_FILES.TXT και HELP_YOUR_FILES.HTML.
Το ransom note επεξηγεί την διαδικασία πληρωμής των λύτρων και ‘εμπαίζει’ τον....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr