Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Anonymous: “How to Hack ISIS” και οι τρομοκράτες απαντούν με οδηγό “Ηow to stay safe”

 anonymous vs isis  AnonymousΟι Anonymous εκδίδουν οδηγό “How to Hack ISIS” και οι τρομοκράτες απαντούν με οδηγό “Ηow to stay safe”. Οι Anonymous δείχνουν στο κοινό πως να εντοπίσει και να παραβιάσει τα μέλη του ISIS.Παρά το γεγονός ότι αρχικά έγινε αντικείμενο εμπαιγμού, ο cyber-πόλεμος ανάμεσα στους Anonymous και τον ISIS τώρα κλιμακώνεται, με την έκδοση ενός οδηγού σχετικά με το πως μπορεί κανείς να εντοπίσει αλλά και να χακάρει μέλη του ISIS.Εν τω μεταξύ, η.... ομάδα των τρομοκρατών απαντά κοινωποιώντας συμβουλές για το πως να αποφευχθεί ο κίνδυνος online.
H ομάδα των hacktivist κύρηξε τον πόλεμο έναντι στον ISIS τρεις μέρες πριν, αφότου οι τρομοκράτες πραγματοποίησαν τις γνωστές επιθέσεις στο Παρίσι, την περασμένη Παρασκευή. Οι hackers δεν έχασαν χρόνο, εντόπισαν και «κατέβασαν» 5.500 Twitter accounts, επίσης δημιούργησαν ένα ειδικό website όπου ο κόσμος μπορεί να αναζητά ή να συμβάλλει στη βάση δεδομένων γνωστών μελών του ISIS.
Σήμερα, η ομάδα δημιούργησε και ένα δημόσιο κανάλι IRC, όπου δημοσίευσε μια σειρά από τρείς οδηγούς αναφορικά με το πως άλλοι hackers (και όχι μόνο) μπορούν να βοηθήσουν στον αγώνα τους. Πρόκειται για τους παρακάτω:
  • NoobGuide: Ένας οδηγός που εξηγεί τις βασικές αρχές των DDoSing, Wi-Fi deauth, password cracking και άλλων ποικίλων όρων του hacking.
  • ReporterGuide: Καλύπτει την δρομολόγηση ενός reporter bot με μια λίστα αναγνωριστικών ID λογαριασμών στο Twitter για την ανακάλυψη, την υποβολή εκθέσεων (reporting) και το κατέβασμα των σχετικών με τον ISIS λογαριασμών.
  • SearcherGuide: Ένας επεξηγηματικός οδηγός για το πως μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει τους Anonymous να βρουν περισσότερα websites/pages/information σχετικά με τον ISIS.
Σαν απάντηση σ’ αυτό, ο ISIS δεν παρέμεινε σιωπηλός, αντέδρασε κυρίως μέσα από....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr