Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Εκτυπώστε 3D φάρμακο ειδικά για τα χαρακτηριστικά του σώματός σας!

Εκτυπώστε 3D φάρμακο ειδικά για τα χαρακτηριστικά του σώματός σας! χαρακτηριστικάΣύντομα θα μπορείτε να είστε σε θέση να εκτυπώνετε 3D προσαρμοσμένη φαρμακευτική αγωγή που γίνεται ειδικά για τα χαρακτηριστικά του σώματός σας, σύμφωνα με την WebMD. Προσαρμοσμένη ιατρική!
 Η μαζική παραγωγή φαρμάκων δεν μπορεί να λάβει υπόψιν της τα ειδικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε ασθενούς, όπως είναι η φυλή, το βάρος, η λειτουργία των νεφρών και το πόσο καταπονημένο ή όχι είναι το συκώτι.Ερευνητές από το...
Πανεπιστήμιο Wake Forest, το Columbia University και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας δημιούργησαν έναν πρωτότυπο υπολογιστικό αλγόριθμο που διαθέτει λογισμικό για 3D εκτύπωση εξατομικευμένων φαρμάκων.
Η μαζική παραγωγή φαρμάκων δεν μπορεί να λάβει υπόψιν της τα ειδικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε ασθενούς, όπως είναι η φυλή, το βάρος, η λειτουργία των νεφρών και το πόσο καταπονημένο ή όχι είναι το συκώτι.
Τα προσαρμοσμένα φάρμακα, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικά και λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν παρενέργειες, αναφέρουν οι ερευνητές.
Μετά την παραλαβή λεπτομερειών για συγκεκριμένα ιατρικά και βιολογικά χαρακτηριστικά ενός ασθενούς, το λογισμικό καθορίζει εξατομικευμένες δόσεις και παρέχει τα στοιχεία για 3D εκτύπωση φαρμάκων.
Πέντε δόσεις των 80 «χαπιών», που κυμαίνονται από...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr