Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πιο εύκολη η ενεργοποίηση των πειρατικών Windows 10

windows 10 piracy Windows 10Μετά τη δωρεάν διάθεση των Windows 10 στους χρήστες που τρέχουν αυθεντικά Windows 7, 8 και 8.1, η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ένα πειραματικό πρόγραμμα με στόχο τους “πελάτες” της που χρησιμοποιούν πειρατικά αντίτυπα.
Ο Terry Myerson της Microsoft επιβεβαίωσε σήμερα ότι το πείραμα θα ξεκινήσει σύντομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αν έχει επιτυχία, θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.
Χρησιμοποιείτε Windows 10 και δεν ...
μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε, ή κάποια πειρατική προηγούμενη έκδοση των Windows που είναι επιλέξιμη για δωρεάν αναβάθμιση αν θα ήταν legit, μην χαίρεστε… δεν θα πάρετε κάποια άδεια χρήσης των Windows 10 δωρεάν.
Η Microsoft απλά ανακοίνωσε ότι θα γίνει ευκολότερο για εκείνους που τρέχουν μη γνήσια Windows 8.1 ή Windows 7 να αναβαθμίσουν σε Windοws 10.
“Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μάθαμε από την αναβάθμιση είναι οι δημιουργικές προσπάθειες που κάνουν οι πελάτες μας με μη γνήσια Windows, να αναβαθμίσουν σε Windows 7 και Windows 8.1”
δήλωσε ο Myerson.
Έτσι η Microsoft θα ξεκινήσει το πείραμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η εταιρεία θα προσφέρει “μια ευκαιρία του Get Genuine με ένα κλικ δια μέσω του....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr