Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Η Toyota υπόσχεται αυτοκίνητα χωρίς οδηγό

toyota ToyotaΗ Toyota, αν και από τους τελευταίους κατασκευαστές στον χώρο των “selfdriving” αυτοκινήτων, έχει ξεκινήσει την δημιουργία οχημάτων που δεν θα χρειάζονται οδηγούς σε δημόσιους δρόμους.
Έχουμε ακούσει αρκετούς να αναφέρουν για την κατασκευή τέτοιων οχημάτων, αλλά κανείς δεν έχει προσδιορίσει τη χρονολογία διάθεσής τους στην αγορά.
Η ιδέα συναρπάζει τους περισσότερους, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που δείχνουν δυσπιστία, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στους κινδύνους που μπορεί να έχει ένα ....
τέτοιο εγχείρημα.
Το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας είναι ένα τροποποιημένο Lexus GS και δοκιμάστηκε στο Shuto Expressway του Τόκιο, όπου πραγματοποίησε μια σειρά από αυτοματοποιημένους ελιγμούς.
Οι ελιγμοί αυτοί περιελάμβαναν την είσοδο σε αυτοκινητόδρομους, την αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας και τη διατήρηση ασφαλούς απόσταση μεταξύ των οχημάτων.
Η Toyota ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει τη διάθεση τέτοιων αυτοκινήτων περίπου το 2020, όταν το Τόκιο αναμένεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι προϋποθέσεις....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr