Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

To ransomware στα κινητά είναι τόσο ισχυρό όσο εκείνο των PC


 critoni_demanding_ransomware ransomwareΠλησιάζουμε προς το τέλος του έτους, και οι ετήσιες εκθέσεις πρόκειται να σας κατακλύσουν. Μία από τις πρώτες που θα βγει είναι του Blue Coat, και παρουσιάζει τα κορυφαία trends απειλών και τις πηγές μόλυνσης για κινητές συσκευές.Ενώ το 2014 η κύρια πηγή της μόλυνσης ήταν οι διαφημίσεις για κινητά με «μερίδιο αγοράς» 19,69%, το 2015 πορνογραφικές εφαρμογές και ιστοσελίδες, έχουν καταφέρει να αντιπροσωπεύουν το 36,13% του συνόλου των μολυσμένων χρηστών κινητής τηλεφωνίας.Αυτός ο αριθμός είναι πολύ ...
μεγαλύτερος από ό, τι το 2013, 22.16%, όταν οι ιστοσελίδες πορνογραφίας ήταν στην κορυφή της λίστας ως κύρια πηγή μολύνσεων σε κινητές συσκευές.
Η Blue Coat λέει ότι, τις περισσότερες φορές, οι μολύνσεις έρχονται μέσω κακόβουλων επιθέσεων, και μέσω site που διανέμουν πορνογραφικές εφαρμογές που κρύβουν trojans στον κώδικά τους.
Το Ransomware γίνεται ένα μεγάλο πρόβλημα για κινητές συσκευές
Κατά τα προηγούμενα έτη, τα ransomware στα κινητά δεν ήταν αρκετά μεγάλο πρόβλημα, κυρίως λόγω του απλοϊκού επιπέδου τους.
Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αρκετά εύκολο να παρακαμφθούν και να αφαιρεθούν, αλλά τους...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr