Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Oι Google & Yahoo σφίγγουν το κλοιό για τα spam emails

Oι Google & Yahoo σφίγγουν το κλοιό για τα spam emails spamOι Google & Yahoo σφίγγουν το κλοιό για τα spam emails – Οι δύο εταιρείες κολοσσοί χρησιμοποιούν το σύστημα DMARC για να μπλοκάρουν τα spoofed emails.Oι δύο εταιρείες κολοσσοί, Google και Yahoo, επεκτείνουν την χρήση του επιτυχημένου συστήματός τους για τον εντοπισμό των spam emails.Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος των μακροχρόνιων προσπαθειών των δύο εταιρειών να εφαρμόσουν μια σειρά από ελέγχους που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να καταλάβουν αν πραγματικά ένα email έχει σταλεί από το domain από το οποίο ......
φαίνεται ότι προέρχεται. Το E-mail spoofing αποτελούσε ανέκαθεν πρόβλημα, δεδομένου ότι είναι εύκολο να παραποιηθεί το “from” address, ξεγελώντας τον αποδέκτη του μηνύματος και κάνοντάς τον να πιστεύει ότι προέρχεται από μια νόμιμη πηγή.
Από τις 2 Νοεμβρίου, η Yahoo σχεδιάζει να χρησιμοποιεί πλέον το DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance) για τις υπηρεσίες της ymail.com και rocketmail.com. Το επόμενο έτος, η Google σχεδιάζει επίσης να μεταφέρει το Gmail σε μια αυστηρή DMARC policy, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας.
Το DMARC επιτρέπει στους αποστολείς email να επιλέξουν τη λήψη υπηρεσιών του, σε περίπτωση που χρησιμοποιούν άλλες τεχνολογίες (σαν αυτές που αναφέρονται παρακάτω) για να εξαλείψουν τα spam email.
Πολλοί αποστολείς email χρησιμοποιούν το DKIM, ή το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr