Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Microsoft: Φέρνοντας τα Windows στην τσέπη σας

 microsoft-windows-10-live microsoftΟ αγώνας για τον καλύτερο της παραγωγικότητας φτάνει σε νέο ορόσημο. Η Microsoft έχει γίνει μια εταιρεία με εμμονή την παραγωγικότητα και ακόμα και οι ανταγωνιστές της συμφωνούν με αυτό, οπότε η εταιρία κολοσσός με έδρα το Redmond, δημιουργεί τώρα ένα νέο μακροπρόθεσμο στόχο: να φέρει τα Windows στο κινητό σας.Τα Windows περιγράφονται ως το πιο παραγωγικό λειτουργικό σύστημα, είτε πρόκειται για ένα λογισμικό ή για μια υπηρεσία (οι χρήστες εξακολουθούν να το ....αποκαλούν λογισμικό, ενώ η Microsoft μιλά ήδη για το λειτουργικό σύστημα ως υπηρεσία), γι ‘αυτό η ανάπτυξή του σε ένα κινητό τηλέφωνο που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί, θα μπορεί να σας παρέχει on-the-go παραγωγικότητα όπου κι αν πάτε, έτσι δεν είναι; Σωστά.
Αλλά με το Continuum, η Microsoft πηγαίνει πέρα ​​από αυτό και επιτρέπει στους πελάτες να μετατρέψουν ένα απλό τηλέφωνο σε έναν πλήρως εξοπλισμένο υπολογιστή που μπορεί να τρέξει εφαρμογές και σας επιτρέπουν να δουλέψετε όπως ακριβώς θα κάνατε στο γραφείο σας. Ο προσαρμογέας Continuum έρχεται με θύρες USB που θα επιτρέπουν να συνδέσετε ποντίκι και πληκτρολόγιο, αλλά και με συνδέσμους οθόνης για προτζέκτορες, τηλεοράσεις, ή άλλες οθόνες. Το τηλέφωνο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα trackpad, αν δεν έχετε ποντίκι. Ο ορισμός της παραγωγικότητας!
Αυτό είναι που η Microsoft αποκαλεί “τα Windows στην τσέπη σας.”
Ο Panos Panay, ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής για τις συσκευές της Microsoft, δήλωσε ξανά και ξανά στην εκδήλωση της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, ότι τα νέα μοντέλα Lumia “είναι τα πιο παραγωγικά τηλέφωνα που έχετε πάρει ποτέ.”
«Αν δεν το έχετε σκεφτεί γι’αυτά τα τηλέφωνα, ξυπνήστε και δώστε τους ένα λεπτό. Έχουν πλήρη υποστήριξη....



Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr