Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Το LinkedIn app έχει περάσει από ανασχεδιασμό

linkedin-2 linkedinΤο LinkedIn app έχει περάσει από ανασχεδιασμό – αλλά εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά παρόμοιο με του Facebook.Μιλώντας στο συνέδριο Talent Connect της εταιρείας, ο Jeff Weiner Διευθύνων Σύμβουλος, έδειξε ένα εντελώς επανασχεδιασμένο app που επικεντρώνεται κυρίως στην προβολή ειδήσεων από το δίκτυο του χρήστη, αλλά φαίνεται παρόμοιο με το Facebook News Feed.
Η εφαρμογή ονομάζεται «Project Voyager» και θα είναι διαθέσιμη για iOS, Android και mobile web όταν θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.Ο Weiner σημείωσε πως το Project Voyager αντιπροσωπεύει μια σημαντική απόκλιση από την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής, η οποία μπορεί να .....
φαίνεται αποσπασματική. Αντ ‘αυτού, η νέα εφαρμογή διαθέτει μια απλοποιημένη σχεδίαση που χωρίζει το app σε πέντε τμήματα: Home, Me, Messages, My Network και Search.
LinkedIn-app-640x525 linkedin
Παρόμοια με την πρόσφατα επανασχεδιασμένη εφαρμογή Pulse, το home feed θα εμφανίζει κυρίως ειδήσεις που μοιράζονται οι άνθρωποι στο δίκτυο του χρήστη, καθώς και στοιχεία που θεωρούνται ότι τον ενδιαφέρουν.
Η νέα εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα επανασχεδιασμένο τμήμα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr