Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφόρησε νέο jailbreak για συσκευές με iOS 9.0.x

jailbreak for iOS 9 JailbreakΚυκλοφόρησε νέο jailbreak για συσκευές με iOS 9.0.x. Παλαιότερα οι χρήστες κινητών συσκευών της Apple, θα έκαναν πάρτι, όμως φαίνεται ότι οι εποχές άλλαξαν.Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η υιοθέτηση από την Apple των χαρακτηριστικών εμφάνισης (και όχι μόνο), που αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά από την jαilbreak κοινότητα, προσφέρει λιγότερους λόγους στους χρήστες για να κάνουν jailbreak το τηλέφωνό τους.
Όμως, οι προγραμματιστές της ....
jailbreak κοινότητας φαίνεται να συνεχίζουν το έργο τους αφού μόλις κυκλοφόρησαν το untethered εργαλεία για συσκευές iOS 9.0, 9.0.1 και 9.0.2.
Το jailbreak λειτουργεί μόνο από υπολογιστές με Windows αυτή τη στιγμή και απαιτεί από εσάς να απενεργοποιήσετε το Find my iPhone και τον κωδικό πρόσβασής σας από το lockscreen.
Υπάρχει όμως λόγος να πραγματοποιήσετε το hack στην συσκευή σας;
Για όσους δεν γνωρίζουν, οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Μια “σπασμένη” συσκευή, θα μπορούσε να είναι ήδη μολυσμένη ή ευάλωτη σε κακόβουλο λογισμικό ή επιθέσεις που σταματάει η Apple, αμέσως μετά την εφαρμογή του hacking tool.
Πριν από χρόνια, οι καιροί ήταν διαφορετικοί. Οι απειλές ήταν λιγότερες και τα εργαλεία ερχόταν από μια συγκεκριμένη ομάδα που είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού.
Εκτός όμως από το θέμα της ασφάλειας που είναι και το πιο σημαντικό, οι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr