Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Κάντε απρόσωπη αναζήτηση στην Google

Impersonal google googleΗ Google σε κάθε αναζήτηση σας δίνει εξατομικευμένα αποτελέσματα αναζήτησης. Λαμβάνει υπόψη της διάφορες παραμέτρους, οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν την συμπεριφορά της περιήγησης σας καθώς και κάποιες προσωπικές πληροφορίες όπως η τρέχουσα θέση σας, για να σας σερβίρει πιο σχετικά αποτελέσματα.

Αυτή η διαδικασία από την μία μεριά ....
είναι που κάνει τη Google μια μεγάλη μηχανή αναζήτησης, αλλά καμιά φορά μπορεί και να αποτύχει.
Υπάρχουν στιγμές που τα προσωπικά σας στοιχεία και τι η Google γνωρίζει για σας, μπορούν να σας δώσουν άσχετα αποτελέσματα. Η ιστοσελίδα Impersonal.me είναι μια web εφαρμογή χτισμένη πάνω στην αναζήτηση της Google που εξαλείφει όλες τις παραμέτρους που η Google λαμβάνει υπόψη όταν ψάχνετε για κάτι.
Η χρήση της είναι αρκετά εύκολη. Η εμφάνιση της είναι παρόμοια με αυτή της Gοοgle, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε στο πεδίο τις λέξεις αναζήτησης και να πατήσετε το GO.
Επιπρόσθετα, πατώντας την επιλογή +Options μπορείτε να κάνετε διάφορες ρυθμίσεις για την αναζήτησή σας, όπως την γλώσσα της UI (interface language), τo Top-Level Domain της Gοοgle (δηλαδή με ποια κατάληξη να είναι το url της Gοοgle) και την χώρα που θέλετε για location. Οι επιλογές για προχωρημένους (+Advanced Options) σας επιτρέπουν να καθορίσετε την γλώσσα των αποτελεσμάτων καθώς και να ψάξει για τα αποτελέσματα από μια συγκεκριμένη χώρα.
Όταν πατάτε το πλήκτρο «Go», ανοίγει μια νέα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr