Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η Google και η Microsoft λήγουν τον μακροχρόνιο πόλεμο πατέντας τους

Λήξη πολέμου για τις Google και Microsoft microsoftΚι έτσι απλά, ένας ακόμη επικός πόλεμος πατέντας φτάνει στο τέλος του. Η Google και η Microsoft έχουν αποσύρει όλες τις αγωγές (και τις 20!) που έχει καταθέσει η μια εναντίον της άλλης, τελειώνοντας έτσι την πενταετή διαφωνία τους σχετικά με τα… πάντα! Από κινητά τηλέφωνα (Το κύριο παράπονό της Microsoft), μέχρι την αναπαραγωγή βίντεο στο Xbox (παράπονο της Google, και παλαιότερα της Motorola).

Οι δυο τους θα είναι τώρα συνεργάτες τόσο στο ...
κομμάτι της τεχνολογίας ως σύνολο όσο και για «ορισμένα θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας», όπως για παράδειγμα η δημιουργία ενός royalty-free video format που θα αποτρέψει αυτού του είδους τις διαμάχες. Η εκεχειρία αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια ανακούφιση, ειδικά αν είστε κουρασμένοι βλέποντάς τους να πηγαινοέρχονται στα έδρανα. Ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν αποτελεί σοκ, ειδικότερα εάν παρακολουθείτε τις εξελίξεις στην εταιρική κουλτούρα.
Βλέπετε, η Microsoft βρίσκεται στην παρούσα φάση σε μια πολύ διαφορετική θέση από αυτήν στην οποία βρισκόταν όταν πρωτομήνυσε την Motorola το 2010. Τότε, η εταιρεία υπό την διοίκηση του Steve Ballmer, ο οποίος παλεύοντας την ανάπτυξη του Android προσπαθούσε να δώσει στο Windows Phone μια δυνατή ώθηση ώστε να δημιουργήσει εκ νέου ένα μονοπώλιο Windows’ desktop.
Ερχόμενοι στην τωρική θέση της εταιρείας, με.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr