Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Τα εναέρια ταξί κάνουν το ντεμπούτο τους

 skytran-car SkytranΒαρεθήκατε με την καθημερινή κίνηση στο δρόμο; Σύντομα μπορεί να μην την αντιμετωπίζετε.Τα εναέρια ταξί της SkyTran κάνουν το ντεμπούτο τους.Το σύστημα της εναέριας μαζικής μεταφοράς διαθέτει «αυτοκίνητα» που ενσωματώνονται μαγνητικά σε εναέριες ράγες, περίπου 20 με 30 πόδια πάνω από το έδαφος.
Η Skytran, με έδρα το Mountain View της Καλιφόρνια, αναπτύσσει το σύστημα εδώ και πέντε χρόνια. Το πιλοτικό πρόγραμμα θα κάνει το ντεμπούτο του στο Τελ Αβίβ, στο ...
τέλος του Οκτωβρίου.
Το σύστημα θα λειτουργεί σε περίπου 900 πόδια, σε χώρο που παρέχεται από τις Δυνάμεις Αερομεταφοράς του Ισραήλ, οι οποίες συνεργάζονται με την SkyTran για να αναπτύξουν τα αυτοκίνητα.
Αρχικά, μόνο ένα αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην πίστα. Το αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα, μπορεί να ταξιδέψει αρκετά γρήγορα μέχρι περίπου 100 χλμ/ώρα. Η SkyTran ελπίζει να προσθέσει τελικά πολλά περισσότερα αυτοκίνητα στο νέο της σύστημα.
Αν όλα πάνε καλά, η εταιρεία αναμένει να επεκταθεί σε τουλάχιστον τρεις άλλες πόλεις του Ισραήλ και ορισμένες πόλεις των ΗΠΑ από το 2018.
Ένα εναέριο μέσο μεταφοράς είναι φθηνότερο και απλούστερο από ό, τι μια κατασκευή σιδηροδρομικών γραμμών και υπόγειων διαβάσεων – και είναι επίσης περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον, δήλωσε ο Jerry Sanders, Διευθύνων Σύμβουλος της SkyTran.
skytran-gif Skytran
Η SkyTran, κοστολογεί περίπου στα 8 εκατομμύρια δολάρια το χιλιόμετρο και τα αυτοκίνητα κοστίζουν μεταξύ 25.000 και 30.000 δολαρίων το καθένα.
Σε σύγκριση με το κόστος της διατήρησης και διεύρυνσης των υφιστάμενων συστημάτων.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr