Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Τι να κάνετε αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του Apple Watch σας

apple-watchΚάποια στιγμή, ο καθένας έχει πρόβλημα να θυμηθεί κομμάτια πληροφοριών, όπως κωδικούς πρόσβασης ή και αριθμούς τηλεφώνου. Ο κωδικός πρόσβασης του Apple Watch είναι επίσης ένα κομμάτι πληροφοριών που υπάρχει πιθανότητα να ξεχαστεί.
Εάν αυτό έχει συμβεί και σε σας και απλά δεν ξέρατε τι να κάνετε γι’ αυτό, η Apple παρέχει ένα tutorial στην ιστοσελίδα υποστήριξή της για να βγείτε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση μέσα σε λίγα βήματα.Το ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αν δεν θυμάστε πλέον τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν...
μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας αν δεν έχετε κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας στο παρελθόν. Θα πρέπει να κάνετε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας στο AppΙe Watch σας ώστε να είστε σε θέση να επαναφέρετε τα δεδομένα σας, αφού έχετε συνδεθεί με το iPhone σας.
Βήμα 1 – Χρησιμοποιήστε το iPhone για να διαγράψετε τα δεδομένα από το ρολόι
Ξεκλειδώστε το iPhone σας και να ξεκινήσετε την εφαρμογή Watch, αφού βεβαιωθείτε ότι το ρολόι σας και η συσκευή-σύντροφος του είναι δίπλα το ένα στο άλλο.
Πηγαίνετε στην καρτέλα “My Watch” στην εφαρμογή iOS Watch και πατήστε Γενικά > Επαναφορά. Στη συνέχεια, πατήσετε στο “Διαγραφή του περιεχομένου AppΙe Watch και των ρυθμίσεων” και εισάγετε τον Apple ID κωδικό σας όταν σας ζητηθεί.
Τι να κάνετε αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του Apple Watch σας Apple
Βήμα 2 – Διαγραφή περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το ρολόι της Apple
Εάν έχετε χάσει ή δεν βρίσκεται το iPhone με το οποίο το Watch σας έχει συνδεθεί, μπορείτε ακόμη να διαγράψετε το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις από το ρολόι.
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συνδέσετε το ρολόι σας στο AppΙe μαγνητικό καλώδιο φόρτισης, να ανοίξετε το Power Off slider dialog πιέζοντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί στο πλάι και στη συνέχεια, πατώντας στο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr