Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Antivirus Live CD

antivirus live cd clamav ClamAVΟι χρήστες των Linux συνήθως δεν ενοχλούνται από ιούς και σπάνια χρειάζονται κάποιο είδους λογισμικό προστασίας από ιούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και διαθέσιμες λύσεις ούτως ή άλλως. Το Antivirus Live CD είναι ένα τέτοιο λογισμικό που λειτουργεί έξω από το λειτουργικό σας σύστημα και μπορεί να το σκανάρει για ιούς με βάση το Antivirus πρόγραμμα ClamAV.

Το Αntivirus Live CD είναι ακριβώς αυτό που λέει, ένα λογισμικό προστασίας από ιούς που ομαδοποιείται σε.....
ένα LiveCD που μπορεί να εκκινήσει από ένα CD και να επιθεωρήσει τα λειτουργικά συστήματα, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα. Ο προγραμματιστής παρέχει ένα έτοιμο CD, με μια τεράστια βάση δεδομένων.
Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή: “To Αntivirus Live CD βασίζεται στα 4MLinux και συμπεριλαμβάνει το σαρωτή ClamAV. Είναι σχεδιασμένο για χρήστες που χρειάζονται ένα ελαφρύ live CD, το οποίο θα τους βοηθήσει να προστατεύσουν τους υπολογιστές τους από ιούς. Η τελευταία έκδοση 14.0-0.98.7 βασίζεται σε 4MLinux 14.0 και σε ClamAV 0.98.7″.
Οι χρήστες πρέπει να έχετε κατά νου ότι το εργαλείο αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε περιβάλοντα Linux. Θα ήταν σχεδόν άχρηστο, δεδομένου ότι η ανάγκη για τέτοιες εφαρμογές είναι αρκετά χαμηλή σε αυτή την πλατφόρμα. Εάν έχει....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr