Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Οι Anonymous υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας

anonymous legalization marijuana AnonymousΟι Anonymous υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας
Οι Anonymous υποστηρίζουν την καμπάνια ακόμα κι αν δεν εμπλέκεται hacking.Σε μια πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες δραστηριότητές της συμμετέχει η κολλεκτίβα των ακτιβιστών hacker, αφού δεσμεύεται να στηρίξει μια εκστρατεία τηλεφωνικής διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβίου στις ΗΠΑ, και ευελπιστεί να πείσει τα μέλη της κυβέρνησης να νομιμοποιήσουν τελικά την χρήση της μαριχουάνας σε όλο το έθνος.Η δημοφιλής ομάδα των hacker έχει δηλώσει..
ξεκάθαρα και ανοιχτά στο παρελθόν, τη θέση της για την κατανάλωση ινδικής κάνναβης, δημοσιεύοντας μάλιστα πολλά βίντεο στο YouTube για διάφορες καμπάνιες, κάποιες απ’ τις οποίες χρονολογούνται κιόλας από το 2012.
Τώρα οι hacktivists μέσω του Anon HQ, ενός εκ των δημοφιλέστερων νέων portals, καλούν τους χρήστες να δώσουν 5 λεπτά από τον χρόνο τους την Παρασκευή στις 6 Νοεμβρίου, και να καλέσουν τον γερουσιαστή και να απαιτήσουν να υποστηρίξει την νομιμοποίηση της κατανάλωσης μαριχουάνας στις ΗΠΑ.
Μια εθνική τηλεφωνική διαμαρτυρία είναι προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα, και οι Anonymous θα συμμετέχουν και σε άλλες συναφείς πρωτοβουλίες από οργανώσεις όπως το Free State Projectn, Live Free or Die Alliance, Libertarian Party, Marijuana World News, και NORML.
Η διαμαρτυρία προκύπτει από μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Gallup, που δείχνει ότι πάνω από το 51% των Αμερικανών υποστηρίζει την νόμιμη χρήση μαριχουάνας.
Επιπλέον, οι Anonymous τονίζουν το γεγονός ότι μόνο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr