Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Aναγκαστικές αναβαθμίσεις των Windows 7 σε Windows 10


Upgrade to Windows 10 Windows 10Γνωρίζετε ότι η Microsoft προσφέρει τα Windows 10 σαν δωρεάν αναβάθμιση σε όλους όσους τρέχουν Windows 7 και 8,1 από την 1η Ιουνίου.Αρχικά, όλοι γνωρίζαμε ότι η ενημέρωση αυτή δεν είναι υποχρεωτική και ότι ο καθένας είχε το δικαίωμα επιλογής λειτουργικού συστήματος.Αποδεικνύεται όμως ότι η Microsoft με ορισμένες διορθωτικές αλλαγές που διένεμε μέσω του Windows Update, δεν επιτρέπει πλέον στον χρήστη την...
επιλογή καθυστέρησης ή ακύρωσης της αναβάθμισης του λειτουργικού του συστήματος.
Με άλλα λόγια, ο υπολογιστής σας μπορεί να αναβαθμιστεί αυτόματα σε Windows 10 μετά από μια επανεκκίνηση, γιατί, όπως αναφέρει το ZDNet, το Windows Update προσφέρει πλέον μόνο μια επιλογή για να ξεκινήσει η εγκατάσταση του νέου λειτουργικού συστήματος και τίποτε περισσότερο.
Επιπλέον δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες ενημερωμένες εκδόσεις προς το παρόν, οπότε αν δεν εγκαταστήσετε τα Windows 10, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το Windows Update.
Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι ορισμένες εφαρμογές τρίτων που μπορούσαν στο παρελθόν να μπλοκάρουν ή να καθυστερήσουν την αναβάθμιση σε Windows 10, δεν λειτουργούν πλέον. Μάλλον κάποια πρόσφατη ενημέρωση τις κατέστησε αναποτελεσματικές.
Ο Josh Mayfield, προγραμματιστής της εφαρμογής GWX Control Panel αναφέρει ότι η εφαρμογή του δεν λειτουργεί πλέον και δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν υπάρχει άλλος τρόπος να την κάνει να λειτουργήσει.
If you are seeing either of the above two screens, exactly as they appear here, GWX Control Panel is not yet able to help you, although I am looking into whether it’s possible to fix these things through software. I do not have any recommendations at the moment, though, unfortunately.
Υπάρχουν ορισμένοι χρήστες, που αναφέρουν ότι τους βοήθησε η Επαναφορά Συστήματος αφού μπόρεσαν να επαναφέρουν το σύστημά τους σε μια προηγούμενη κατάσταση πριν από τις 14 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η Microsoft φέρεται να έκανε την αλλαγή.
Τι άλλο μπορείτε να κάνετε;....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr