Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεχίζεται η άνοδος των Windows 10

Τα Windows 10 ξεκίνησαν στις 29 Ιουλίου, και από τότε, οι αριθμοί έγκρισης βρίσκονται σε άνοδο, και εταιρείες έρευνας αγοράς σε όλο τον κόσμο αποκαλύπτουν ότι το νέο λειτουργικό σύστημα να είναι ακόμα καλύτερο από τα Windows 7.Στα τέλη Αυγούστου, τα Windows 1Ο είχαν ένα μερίδιο αγοράς 5,33 τοις εκατό, και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που παρέχονται από το StatCounter, το νέο λειτουργικό σύστημα έχει ήδη βελτιωθεί περισσότερο από 1,5 βαθμούς σε περίπου μία ....εβδομάδα. Τα Windows 10 έχουν σήμερα μερίδιο 6,93 τοις εκατό και παραμένει το πέμπτο πλέον χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για προσωπικούς υπολογιστές στον κόσμο, μετά από τα Windows 7, το οποίο προφανώς ηγείται στην αγορά με 52,57 τοις εκατό, τα Windows 8.1 με 13,54 τοις εκατό, τα Windows XP με 9,48 τοις εκατό, και OS X με 8,44 τοις εκατό.
Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει τα Windows 1Ο σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές από το 2017, και προκειμένου να το πετύχει, η εταιρεία πρέπει πρώτα να αναβαθμίσει όλους τους υπολογιστές με Windows 7 και 8,1.
Η Redmond ξεδιπλώνει τα Windows 1Ο σε στάδια, και παρά το γεγονός ότι η διαδικασία αυτή ξεκίνησε πριν από 30 ημέρες και περισσότερο, κάποιοι υπολογιστές εξακολουθούν να το αναμένουν. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ζητήματα συμβατότητας που μπορεί να υπάρχουν στον υπολογιστή τους, καθώς η Microsoft εργάζεται πρώτα για την επίλυση πιθανών προβλημάτων και μόνο τότε προσφέρει την αναβάθμιση.
“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ισχυρή απόκριση στα....
 
Διαβάστε περισσότερα στο: www.nooz.gr