Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το μερίδιο αγοράς των Windows 10 είναι σε άνοδο

Windows 10|Συνεχίζουν την άνοδό τους την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη Windows 10Τα Windows ΙΟ ξεκίνησαν στις 29 Ιουλίου, και από τότε, οι αριθμοί έγκρισης βρίσκονται σε άνοδο, και εταιρείες έρευνας αγοράς σε όλο τον κόσμο αποκαλύπτουν ότι το νέο λειτουργικό σύστημα να είναι ακόμα καλύτερο από τα Windows 7, τα οποία, όπως γνωρίζουμε, είναι η τελευταία μεγάλη επιτυχία της Microsoft από την πλευρά των επιχειρήσεων.

Στα τέλη Αυγούστου, τα Windows 1Ο είχαν ένα μερίδιο αγοράς 5,33 τοις εκατό, και σύμφωνα με τα ....
νέα δεδομένα που παρέχονται από το StatCounter, το νέο λειτουργικό σύστημα έχει ήδη βελτιωθεί περισσότερο από 1,5 βαθμούς σε περίπου μία εβδομάδα.
Τα Windows 10 έχει σήμερα μερίδιο 6,93 τοις εκατό και παραμένει το πέμπτο πλέον χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για προσωπικούς υπολογιστές στον κόσμο, μετά από τα Windows 7, το οποίο προφανώς ηγείται στην αγορά με 52,57 τοις εκατό, τα Windows 8.1 με 13,54 τοις εκατό, τα Windows XP με 9,48 τοις εκατό, και OS X με 8,44 τοις εκατό.
Η εγκατάσταση συνεχίζεται
Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει τα Windows 1Ο σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές από το 2017, και προκειμένου να το πετύχει, η εταιρεία πρέπει πρώτα να αναβαθμίσει όλους τους υπολογιστές με Windows 7 και 8,1.
Η Redmond ξεδιπλώνει τα Windows 1Ο σε στάδια, και παρά το γεγονός ότι η διαδικασία αυτή ξεκίνησε πριν από 30 ημέρες και περισσότερο, κάποιοι υπολογιστές εξακολουθούν να το αναμένουν. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ζητήματα συμβατότητας που μπορεί να υπάρχουν στον υπολογιστή τους, καθώς η Microsoft εργάζεται πρώτα για την...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr