Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

PCmover Express:Δωρεάν μεταφορά αρχείων στα Windows 10 από Windows 7 8

PCmover Express PCmover ExpressPCmover Express: Κατά την αναβάθμιση των Windows 7 , 8 ή 8.1 σε Windows 10, όλα τα αρχεία σας μεταφέρονται αυτόματα στο νέο σας λειτουργικό σύστημα. Έτσι δεν θα χάσετε κάτι σημαντικό, όπως τις ρυθμίσεις σας και τις εφαρμογές σας, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε άμεσα με τα Windows 10.
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εγκαταστήσετε από την αρχή τα Windows 10 σε έναν υπολογιστή και θέλετε να μεταφέρετε τα αρχεία από κάποιον άλλο υπολογιστή που τρέχει Windows 7, 8 ή 8.1.
Τα πράγματα δεν είναι απλά. ....
Γι “αυτό το λόγο η Microsoft υπέγραψε μια συνεργασία με την εταιρεία Laplink και προσφέρει μια λύση μεταφοράς των αρχείων σας, Η εφαρμογή ονομάζεται PCmover Express και θα είναι δωρεάν για ένα χρόνο.
PCmover Express PCmover Express
Η εφαρμογή PCmover Express θα κατεβάσει όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σας από από τα Windows 7, 8 και 8.1, εντελώς δωρεάν.
α πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2016, όσο διαρκεί δηλαδή και η προσφορά δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10.
Αυτό που είναι επίσης πολύ σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι η εφαρμογή αυτή δεν μπορεί να μεταφέρει τις εφαρμογές σας, αλλά μόνο τα προσωπικά σας αρχεία και ρυθμίσεις.
Οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί στα Windows...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr