Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η Microsoft φέρεται να έχει αναπτύξει τη δική της διανομή Linux

microsoft linux MicrosoftΖούμε ιστορικές στιγμές.... Η Microsoft φέρεται να έχει αναπτύξει τη δική της διανομή Linux. Επαναλαμβάνουμε: Η Microsoft φέρεται να έχει αναπτύξει τη δική της διανομή Linux.
Το νέο λειτουργικό σύστημα φέρεται να χρησιμοποιείται από το Azure Networking.
To Redmond αποκάλυψε ότι ανέπτυξε το Azure Cloud Switch ή ACS. Το χαρακτηρίζει σαν ένα "cross-platform αρθρωτό λειτουργικό σύστημα για....
Data Center networking χτισμένο σε Linux."
H Kamala Subramanian, κύρια αρχιτέκτονας του Redmond για το Azure Networking, αναφέρει: "Στη Μicrosoft, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλές εξαιρετικές πλατφόρμες που διατίθενται στην αγορά, με υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των προμηθευτών μπορούμε να επιτύχουμε προώθηση της καινοτομίας, αύξηση της ταχύτητας, και μείωση του κόστους."
Το ACS έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί το διακόπτη αφαίρεσης Interface ή Switch Abstraction Interface (SAI), μια προσπάθεια OpenCompute που προσφέρει ένα API για τον προγραμματισμό των ASIC στο εσωτερικό των συσκευών δικτύου.
Η αποκάλυψη της Μicrosoft για το ACS αναφέρει λίγα από τα....

Διαβάστε περισσότερα στο: iguru.gr