Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Το iOS 9 κρασάρει τα iPhone

Μείνατε ικανοποιημένοι από το νέο iPhone;Την Τετάρτη η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του iOS 9 για τις φορητές της συσκευές, ενώ ανακοίνωσε την αναβολή του watchOS 2 για τα ρολόγια της. Όπως αναφέρει το Reuters, ένας σημαντικός αριθμός χρηστών είδαν τις συσκευές τους να κρασάρουν στην προσπάθεια να γίνει η αναβάθμιση.
Στο twitter και στα άλλα ....
social media γίνεται λόγος για δύο κυρίως σφάλματα, με το ένα να φαίνεται συνδεδεμένο με παλαιότερες συσκευές iPhone και iPad.
"Είναι κάτι περισσότερο από άβολο να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο σου για μία ημέρα", λέει στο Reuters ένας μαθητής που πήγε τη συσκευή του για service σε ένα Apple Store στο Σίδνεϊ.
Σε χρήστη που είχε επισκεφθεί το service της Apple στα Apple Stores διαμηνύθηκε ότι "γνωρίζουν το πρόβλημα και οι μηχανικοί δουλεύουν για να το λύσουν 24/7”, χωρίς όμως να είναι σε θέση να του πουν πότε ακριβώς θα λυθεί. Η άλλη επιλογή που προτάθηκε στον συγκεκριμένο χρήστη από το service της Apple ήταν το reset στα factory settings.
Παρά τα προβλήματα, 16% των χρηστών iOS είχαν κάνει την αναβάθμιση έως το απόγευμα της Πέμπτης [ώρα Αμερικής], λέει η εταιρεία analytics Mixpanel στο Reuters.
Άλλοι αναλυτές αναφέρουν ότι το μήνυμα "Software Update Failed", που προβάλλεται στις οθόνες αρκετών χρηστών, οφείλεται σε υπερφόρτωση των servers που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αριθμό των update που γίνονται ταυτόχρονα.
Μια συμβουλή που δίνουν ειδικοί μέσω του....


Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com