Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η Intel παρουσιάζει τους καλύτερους επεξεργαστές της έως σήμερα

Η Intel ανακοίνωσε επίσημα την 6η γενιά επεξεργαστών Core, τους “καλύτερους επεξεργαστές της έως σήμερα", όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.Η 6η γενιά Intel Core είναι λεπτότεροι σε σχέση με τους προηγούμενους Intel Core και είναι σε θέση να εκκινούν περίπου μισό δευτερόλεπτο ταχύτερα σε σχέση με πριν.
Η Intel αναφέρει πως η 6η γενιά των επεξεργαστών της πολλαπλασιάζει επί δυόμιση φορές τις επιδόσεις και τρεις φορές τη διάρκεια ζωής των...
σημερινών υπολογιστών.
Η 6η γενιά επεξεργαστών Intel Core CPU είναι βελτιστοποιημένοι για τα Windows 10 και παρέχουν υψηλότερες επιδόσεις και ασφάλεια σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές CPU της Intel.
Οι νέοι Intel Core έρχονται σε μεγέθη κατάλληλα για επαγγελματικές εφαρμογές σε servers έως και ενσωμάτωση σε υπολογιστές όπως το Intel Compute Stick, σε notebooks, αλλά και φορητά workstations με τους πρώτους Intel Xeon – custom Intel Xeon E5 v3 Server CPU - για αυτή την εφαρμογή.
Τους επόμενους μήνες η Intel θα προσφέρει....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com