Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Facebook κατά πειρατείας

facebook-to-bring-video-matching FacebookΈχουμε καλά νέα για όσους δημιουργούν βίντεο κι έχουν απηυδήσει με την πειρατεία βίντεο ειδικά σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το οποίο σχεδιάζει να ξεκινήσει μια νέα τεχνολογία “Video Matching Technology”, που θα ενημερώνει τους ιδιοκτήτες των βίντεο ότι τα εν λόγω βίντεό τους έχουν μεταφορτωθεί από τρίτους.

Μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε στην Recode, επιβεβαιώνει ότι, προκειμένου να ελέγξει την πειρατεία βίντεο στο Facebook, η εταιρεία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία.
“Έχουμε ακούσει από μερικούς από τους ....
εταίρους μας ότι τρίτα πρόσωπα συχνά πυκνά καταχρώνται το περιεχόμενό τους στο FaceΒοοk ,” σύμφωνα με τη δήλωση του FaceΒοοk στο blog του. «Δεν είναι δίκαιο για όσους εργάζονται σκληρά για την δημιουργία εκπληκτικών βίντεο. Θέλουμε οι δημιουργοί να παίρνουν τα credit για τα βίντεο που τους ανήκουν. ”
Λέγεται ότι η εταιρεία και οι εταίροι της έχουν αρχίσει τις δοκιμές της νέας τεχνολογίας, η οποία απαιτεί από τους ιδιοκτήτες περιεχομένου να ανεβάσουν τα clips που θέλουν να προστατεύσουν στο σύστημα του Facebook.
“Είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός ισοδύναμου συστήματος με αυτό του YouTube, το Content ID system , το οποίο ο γίγαντας των βίντεο έχει δημιουργήσει με την πάροδο των ετών, ως απάντηση στα προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων / της πειρατείας. Μετά από χρόνια αγνοώντας τα βίντεο, το FaceΒοοk είναι πλέον ένας σημαντικός παράγοντας, έτσι ώστε αυτό το είδος της προσπάθειας να είναι προφανές,” αναφέρει η είδηση.
Τώρα το FaceΒοοk αναφέρει τους Jukin και Fullscreen ως δύο από τους....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr