Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

“Βγάλτε το email χρήστη από τo login screen, είναι ιδιωτικές πληροφορίες”

 Outlook-login-Windows-10 login
Πολλοί πιστεύουν ότι τα Windows 10 έχουν ένα θέμα προστασίας της ιδιωτικής ζωής επειδή μια σειρά από ενσωματωμένες υπηρεσίες τους χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και τη μετάδοση των δεδομένων σας  στη Microsoft, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος που το νέο λειτουργικό σύστημα θα μπορούσε να βάλει τα στοιχεία σας σε κίνδυνο.
Για παράδειγμα, το Login Screen του Windows 10 υπολογιστή σας δείχνει όχι μόνο την εικόνα του ....
προφίλ σας και το όνομα χρήστη, αλλά και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία για ορισμένους χρήστες συνιστά παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.
Έτσι, ως αποτέλεσμα, δημοσιεύσεις στο Windows 10 feedback  ζητούν από την εταιρεία την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος και την αφαίρεση της διεύθυνσης email από την οθόνη σύνδεσης, διότι, διαφορετικά, ο καθένας μπορεί να το δει και να το χρησιμοποιήσει για κάθε είδους  κακόβουλο σκοπό.
“Σταματήστε να εμφανίζεται τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου στo Login Screen , παρακαλώ,” έλεγε μία πρόταση. “Παρακαλώ αφαιρέστε το email του χρήστη από τo Login Screen. Είναι ιδιωτικές πληροφορίες, “προσθέτει άλλο ένα.
Στα Windows, εκτός αν χρησιμοποιείτε έναν τοπικό λογαριασμό, ένα email απαιτείται για να συνδεθείτε στο λειτουργικό σύστημα και τον έλεγχο ταυτότητας σε όλες τις υπηρεσίες της Microsoft, όπως το κατάστημα, το nedrive, το OneNote, καθώς και όλες τις άλλες.
Οι λογαριασμοί χρηστών για τη νίκη
Έτσι, αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr