Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πιο ευπαθές προϊόν ο Avant Browser!

Avant Browser Avant BrowserΗ Secunia, μια εταιρεία πάροχος λύσεων ασφάλειας IT, δημοσίευσε μια τριμηνιαία έκθεση Vulnerability Report, η οποία κατατάσσει τα  top 20 πιο ευπαθή προϊόντα, για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο του τρέχοντος έτους.
Σύμφωνα με την έκθεση λοιπόν, κατά το διάστημα αυτό ο Avant Browser κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αφού αναφέρθηκε να έχει 206 ευπάθειες!
Ο λόγος αυτού του «φιάσκου» ασφαλείας μπορεί να εξηγηθεί με δύο πολύ απλές, αλλά πολύ ....
σημαντικές, λεπτομέρειες.
Πρώτον, ο Avant Browser συνδυάζει τους μηχανισμούς απόδοσης του Chrome και του Firefox σε έναν browser, πράγμα που σημαίνει  πως όλες συγκεντρώνει όλες τις ευπάθειες που βρίσκονται σε αυτούς τους δύο περιηγητές.
Και δευτερευόντως, ο browser ενημερώνεται σποραδικά, μόνο λίγες φορές τον χρόνο, που σημαίνει πως ευπάθειες μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος, αναφέρονται  σε σύντομο χρονικό διάστημα γύρω από την ημερομηνία της κυκλοφορίας.
Ενώ ο Avant Browser να είναι το περισσότερο ευπαθές προϊόν software, η IBM είναι η εταιρεία  με τα πιο ευπαθή προϊόντα.
Σύμφωνα με την έκθση της Secunia, σ’ αυτό το διάστημα, ήρθαν στο φως πάνω από 9.225 ευπάθειες, από τις οποίες 2.211 εντοπίστηκαν σε προϊόντα που βρίσκονται στην λίστα με τα 20 πιο ευάλωτα προϊόντα.
Αυτές οι 9.225 ευπάθειες αντιπροσωπεύουν 1.993 ευπαθή προϊόντα.
Σε σχέση με τον περσινό χρόνο, ο αριθμός ευπαθειών έχει μειωθεί από....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr