Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Attackers χρησιμοποιούν το Google Search Console

Ανακαλύφθηκε νέο hacking trick: Xρησιμοποιούν τo Google Search Console search consoleEπιτιθέμενοι χρησιμοποιούν τα Google Webmaster Tools για να κρύψουν τα Hacked Websites – Αφού χακάρουν το website σου, οι hackers θα πάρουν τον έλεγχο του Google Search Console account για να κρύψουν τις «μολύνσεις» τους.Ανακαλύφθηκε από την Sucuri ένα νέο hacking trick, με το οποίο οι επιτιθέμενοι εισβάλλουν σε ένα website και στην συνέχεια πέρνουν τον έλεγχο του Google Search Console account (πρωτίστως Webmaster Tools) για να κρύψουν και να παρατείνουν τις «μολύνσεις» τους.Ανακαλύφθηκε από την Sucuri ένα νέο hacking trick, με το οποίο οι επιτιθέμενοι εισβάλλουν σε ....
ένα website και στην συνέχεια πέρνουν τον έλεγχο του Google Search Console account (πρωτίστως Webmaster Tools) για να κρύψουν και να παρατείνουν τις «μολύνσεις» τους.
Αυτό που γνωρίζαμε ως Google Webmaster Tools, μετονομάστηκε σε Google Search Console τον Μάϊο του 2015, και προσφέρει στους ιδιοκτήτες των website εργαλεία για τη βελτιστοποίηση του search engine ranking με την ανάλυση του traffic, την υποβολή ενημερωμένων sitemaps, και ακόμη την ανίχνευση εκστρατειών spam ή κακόβουλων κωδικών στα domains τους.
Είναι ένα καίριο εργαλείο για όλους τους webmasters που ενδιαφερόνται για το SEO και χρησιμοποιείται ευρέως από σχεδόν όλους τους developers.
Οι ειτιθέμενοι εγγράφονται με τον δικό τους λογαριασμό στο Google Search Console
Σύμφωνα με το προσωπικό της Sucuri, το αληθινό πρόβλημα έγκειται στο πώς η υπηρεσία σχεδιάστηκε για να λειτουργεί. Επειδή η λειτουργία ενός website απαιτεί συνήθως μια ομάδα ανθρώπων, από προγραμματιστές έως ειδικούς στο SEO, καθώς και από ανθρώπους marketing ως πωλητές, το Search Console επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να εγγραφούν ως ιδιοκτήτης ιστοσελίδας.
Η απλούστερη μέθοδος είναι να προσθέσετε ένα αρχείο.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr