Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Έφθασε το Android Pay της Google

Έφθασε το Android Pay της Google Android PayΈφθασε το Android Pay της Google –  Η Google εισάγει ει το κινητό του συστήματος πληρωμών, το Android Pay, που διατίθεται πλέον σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το tap-to-pay system  θα ανταγωνιστεί με το Apple Pay στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των κινητών πληρωμών.
Η αγορά εκτιμάται ότι θα είναι αξίας $ 1tn (£ 650bn) το 2017.
Οι εταιρείες τεχνολογίας...
προσπαθούν να πείσουν τους αγοραστές να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα, αντί των πλαστικών καρτών, για να πληρώνουν τις αγορές τους.
Το Android Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί με smartphones που έχουν την ικανότητα  near-field communication (NFC) και  KitKat 4.4+ λειτουργικό σύστημα.
Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας στα τηλέφωνά τους, καθώς και  άλλα δεδομένα.

Οι υπάρχοντες χρήστες του Google Wallet app μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Android Pay μέσω μιας ενημέρωσης, ενώ οι νέοι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν από το Google Play App Store μέσα στις επόμενες μέρες.
Οι έμποροι λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των Macy, Bloomingdale και Subway είναι μεταξύ των πρώτων που συμμετέχουν στο Android Pay, και περισσότεροι θα ακολουθήσουν.
Το σύστημα της Google θα υποστηρίζει πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες από τους παρόχους, συμπεριλαμβανομένων των MasterCard, Visa και American Express, καθώς και τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Bank of America, ενώ οι Citigroup και Wells Fargo θα ακολουθήσουν.
Αντί να περνά τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των χρηστών σε έναν λιανοπωλητή, τόσο τα συστήματα της Google όσο και της Apple δημιουργούν ένα “token”, ώστε τα πραγματικά δεδομένα να μην αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια μιας συναλλαγής, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο κλοπής δεδομένων.
Τον περασμένο μήνα, η Samsung ξεκίνησε τη δική της υπηρεσία...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr