Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Η χρήση πλαστικού χρήματος θα μπορούσε να μειώσει τη φοροδιαφυγή κατά €5 δισ.

Με το πλαστικό χρήμα μπορούμε να μειώσουμε κατά πολύ τη φοροδιαφυγή φοροδιαφυγή φοροδιαφυγή φοροδιαφυγή φοροδιαφυγή φοροδιαφυγήΗ χρήση πλαστικού χρήματος θα μπορούσε να μειώσει τη φοροδιαφυγή κατά €5 δισ.Στη φετινή ΔΕΘ, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ θα παρουσιάσει την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων FeelSafe με κεντρική θεματολογία το ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω ασφαλούς χρήσεως πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.Στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2015 (από 5 έως 13-09-2015) η Ελληνική Αστυνομία μέσω της ....
Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), θα λειτουργήσει πληροφοριακό κέντρο (περίπτερο), στο οποίο θα παρουσιάζονται εκτός των άλλων και η πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων FeelSafe με κεντρική θεματολογία το Ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω ασφαλούς χρήσεως πιστωτικών κ χρεωστικών καρτών.

Η εν λόγω πλατφόρμα είναι άλλη μία νέα καινοτόμος δράση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΙ.Δ.Η.Ε.) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), όπου προχώρησαν από κοινού στην υλοποίηση της. «FeelSafe». Μέσω του feelsafe θα δίδονται οδηγίες για την αποφυγή ηλεκτρονικών απατών ανά κατηγορία και κανόνες ασφαλούς χρήσης καρτών (Πιστωτικών – Χρεωστικών-προπληρωμένων)έτσι ώστε να αρχίσει να γίνεται η χρήση αυτών μέσω των οποίων θα μειωθεί η φοροδιαφυγή σε μεγάλο βαθμό.
Αποτέλεσμα αυτής της δράσης είναι η από κοινού συστηματική και επιστημονική μελέτη των θεμάτων και προβλημάτων που προκύπτουν για το εμπόριο και τους καταναλωτές από τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, με σκοπό την ενημέρωση αυτών για τους διαδικτυακούς κινδύνους και την ασφαλή χρήση του διαδικτύου στις εμπορικές συναλλαγές με την χρήση καρτών(Πιστωτικών – Χρεωστικών-προπληρωμένων). Σκοπός μας είναι η διαρκής ενημέρωση μέσω καινοτόμων δράσεων και διαδικτυακών εφαρμογών των 630.000 εμπορικών επιχειρήσεων σε θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου και ασφαλούς διαχείρισης των διαδικασιών ηλεκτρονικού εμπορίου.
Χτύπημα στην φοροδιαφυγή από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr