Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πως θα σας φαινόταν να έχετε 1TB στο σύννεφο;

1 tb WeiyunΑν δεν σας ενδιαφέρει που βρίσκεται το cloud (φιλοξενεί τα δεδομένα σας στην Κίνα), μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας TB, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.
Ο online πάροχος της αποθήκευσης είναι η Κινέζικη εταιρεία Weiyun.
Σημείωση: Δεν υπονοούμε κάτι. Υπάρχουν όμως βάσιμοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην ...
θέλει κάποιος να φιλοξενήσει τα δεδομένα του στη χώρα, όπως για παράδειγμα, εάν η σύνδεση είναι αργή (το δίκτυο APNIC είναι γνωστό για τις αργές συνδέσεις του εκτός Κίνας), η αν δεν μιλάει τη γλώσσα και δεν μπορεί να διαβάσει τους όρους της υπηρεσίας ή να ακολουθήσει τις οδηγίες, ή ακόμα μπορεί να μην εμπιστεύεται την κυβέρνηση αυτής της χώρας.1tb Weiyun Weiyun
Για να αποκτήσετε το 1TB από την Weiyυn θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, καθώς το sign-up είναι λίγο περίπλοκο. Δεν είναι μόνο η γλώσσα αλλά και η ίδια η διαδικασία.
Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι μια εγγραφή για έναν λογαριασμό QQ. Τα καλά νέα είναι ότι η σελίδα εγγραφής είναι στην αγγλική γλώσσα, και έτσι ώστε δεν έχετε πρόβλημα συμπληρώνοντας όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται.
Προσοχή: Η σύνδεση στη σελίδα εγγραφής δεν είναι ασφαλής.
Η σελίδα ζητάει το email σας, έναν κωδικό πρόσβασης, τον τόπο, την ημερομηνία γέννησης, ένα ψευδώνυμο και το φύλο σας. Μετά θα πρέπει να περιμένετε το πρώτο e-mail, ενεργοποίησης.
Μόλις περάσετε με επιτυχία το στάδιο και ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί να κατεβάστε την εφαρμογή της QQ. Με το που προχωρήσετε τη διαδικασία και αρχίσει η λήψη, θα σας έρθει το δεύτερο email που σας καλωσορίζει στην Weiyun.
Έτσι θα μπορείτε να συνδεθείτε στην Weiyun χωρίς καν να....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr