Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Smartphones των 50$ ετοιμάζει η Google

android-one Android One 


Το Android One είναι ένα σχέδιο της Google που εχει σαν στόχο να διαθέσει πολύ φθηνές Android σε αγορές που η αγοραστική δύναμη για τα νέα smartphones δεν είναι και τόσο υψηλή.
Στο πλαίσιο του νέου project, οι συνεργάτες της εταιρείας μαζί με τους OEMs να δημιουργήσουν smartphones με πολύ ανταγωνιστικές τιμές που θα τρέχουν με την...
κινητή πλατφόρμα του Android.                     Android One android one Android One
Ο Διευθύνων σύμβουλος της Google για τη Νοτιοανατολική Ασία Rajan Anandan αναφέρει ότι η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο για το Android One τις επόμενες βδομάδες, και αυτή τη φορά έχει σαν στόχο την δημιουργία smartphones που κοστίζουν 50 δολάρια. H διάθεση αυτών των συσκευών, μάλλον προσανατολίζεται για χώρες της Ασίας.
Η συγκεκριμένη τιμή θα κάνει το Android πολύ προσιτό σε αναδυόμενες αγορές, και τα φθηνά smartphones θα βοηθήσουν να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος στόχος της Google που θέλει να αποκτήσει τα επόμενα δισεκατομμύρια χρήστες του Android.
Αν και η Google δεν κατασκευάζει τα hardware που θα χρησιμοποιηθούν στο.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr