Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

O σκληρός δίσκος συνήθως μας προειδοποιοεί με κάποια σημάδια προτού «πεθάνει»

 σκληρός δίσκος σκληρός δίσκοςΗ απώλεια δεδομένων μπορεί να είναι πραγματική καταστροφή, όμως ευτυχώς ο σκληρός δίσκος συνήθως μας προειδοποιοεί με κάποια σημάδια προτού «πεθάνει».
Αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα σημάδια της επικείμενης καταστροφής, δημιουργείστε οπωσδήποτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων που δεν θέλετε να χάσετε μια για πάντα και προετοιμαστείτε για τα χειρότερα.
Συνήθως συμβαίνει με ελάχιστη ή καμία προειδοποίηση κι αν δεν έχετε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες είναι ....
πιθανόν να χάσετε σημαντικά αρχεία, μουσική, εικόνες κτλ. Παρόλα αυτά μερικές φορές υπάρχουν σαφή προειδοποιητικά σημάδια και το να μπορεί κανείς να τα αναγνωρίσει μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο και να σας βοηθήσει να αποφύγετε έναν «Αρμαγεδδώνα» των δεδομένων σας.
Αν ο σκληρός δίσκος σας είναι παλιός φυσικά κινδυνεύει περισσότερο. Οι παλιοί δίσκοι είναι ηλεκτρο-μηχανικές συσκευές που αποθηκεύουν τα δεδομένα σε έναν ταχέως περιστρεφόμενο δίσκο. Παρόλα αυτά και οι πιο σύγχρονες συσκευές (SSD) δεν είναι «αθάνατες», αλλά κάτι τέτοιο συμβαίνει λιγότερο συχνά.
Πώς θα καταλάβετε πως ο σκληρός δίσκος σας πρόκειται να «πεθάνει» :....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr