Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

O αληθινός λόγος δημιουργίας της Alphabet από την Google

Alphabet Alphabet AlphabetΤη Δευτέρα, η Google ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη κίνηση της, σαν εταιρεία μετά από 11 χρόνια: Όλες οι υπηρεσίες της μεταφέρονται σε ένα νέο φορέα εκμετάλλευσης που ονομάζεται Alphabet (www.abc.yz).
Η αναβάθμιση της εταιρείας σε ξεχωριστές οντότητες που τελούν υπό την Alphabet επιτρέπει «μεγαλύτερη κλίμακα διαχείρισης, καθώς μπορούμε να τρέξουμε πράγματα ανεξάρτητα που δεν είναι πολύ σχετικά,» όπως ανέφερε η ανακοίνωση.....


Ο Page και Sergey Brin θα είναι στην Alphabet σαν Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος αντίστοιχα και όρισαν το ανερχόμενο αστέρι της Google Sundar Pichai σαν Διευθύνων Σύμβουλος της μηχανής αναζήτησης. Φυσικά, κάθε εταιρεία θα έχει ένα CEO, και ο Page και Brin θα επιβλέπουν, θα υποστηρίζουν, και θα καινοτομούν σε όλες τις εταιρείες του χαρτοφυλακίου.
Αλλά πέρα ​​από την καλύτερη διαχείριση και την εστίαση, υπάρχει άλλη μια εξήγηση στην κίνηση αυτή: το Branding.Ο 12ος κανόνας του marketing που περιγράφονται από το Al Reis και τον Jack Trout στον κλασικό οδηγός της εμπορίας, και στους 22 αμετάβλητους νόμους του marketing, είναι «Ο νόμος της γραμμής επέκτασης.»
Ο Reis και ο Trout συμβουλεύουν τις εταιρείες να αντισταθούν στις πιέσεις για την επέκταση του μετοχικού κεφαλαίου της μάρκας τους .
Να μην εξαπλωθούν πολύ λεπτό και να μην προσπαθούν να είναι τα πάντα για όλους.
Αυτό ισχύει και για τις σειρές προϊόντων: Επέκταση της γραμμής προϊόντων σε αναπόδεικτες περιοχές είναι επικίνδυνη. Ενώ οι περισσότερες εταιρείες πιστεύουν ότι η δύναμη ενός Brand θα βοηθήσει να πωλήσουν νέα προϊόντα, συχνά το νέο προϊόν κάνει κακό στο παλιό. Και το Brand αμαυρώνεται με αυτόν τον τρόπο.
Η Google δεν είναι μια συνηθισμένη εταιρεία.
Τι είναι το εμπορικό σήμα (Brand) της Google;....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr