Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Eγκαταστήσετε τα Windows 10 στο Mac σας

boot camp apple Mac MacΗ Apple δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα ενημερωμένη έκδοση του Boot Camp, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες Mac να εγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows μαζί με το OS X. Η νέα έκδοση υποστηρίζει το πρόσφατο Windows 10 OS.

Η ενημερωμένη έκδοση Boot Camp 6 είναι τώρα διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής του....
Mac App Store, αλλά μόνο για τους χρήστες του λειτουργικού συστήματος Mac OS X 10.10 Yosemite, το οποίο περιλαμβάνει τις εκδόσεις OS X 10.10.1, 10.10.2, 10.10.3, 10.10.4, και τη πρόσφατη 10.10.5.
Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι το Boot Camp 6 περιλαμβάνει επιπλέον και κάποια ελκυστικά νέα χαρακτηριστικά για το Mac σας με την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows 10, όπως η συμβατότητα USB-C σε 12-ιντσών MacBook Retina Early 2015, καθώς και του Thunderbold και του USB 3.0.
Υπάρχει, επίσης,υποστήριξη για το USB Apple SuperDrive, ή ενσωματωμένες στις εναλλακτικές λύσεις, η υποστήριξη για κάρτα SD ή υποδοχές SDXC , και, φυσικά, η υποστήριξη για όλες τις επιφάνειες αφής της Apple, το Mighty Mouse, πληκτρολόγια και συσκευές.
Το νέο λογισμικό Boot Camp 6 υποστηρίζει πάρα πολλούς Intel-powered υπολογιστές Mac, γι “αυτό συνιστούμε να πάτε στην αντίστοιχη σελίδα υποστήριξης της Apple για λεπτομέρειες πριν επιχειρήσετε την εγκατάσταση των Windows 10.

Οδηγίες για το πώς να εγκαταστήσετε τα Windows 10 στο Μac σας

Όσοι από εσάς θέλετε να εγκαταστήσετε τα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr