Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Αφαιρέστε και εμποδίστε την εγκατάσταση συγκεκριμένων ενημερώσεων και drivers στα Windows 10

Windows 1- Device Manager 
Οι ενημερώσεις στα Windows 10 γίνονται αυτόματα και ο χρήστης δεν μπορεί να επιλέξει ποιες επιθυμεί να εγκατασταθούν και ποιες όχι.
Όμως, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενημερώσεις μπορεί να δημιουργήσουν conflicts, οπότε αυτές πρέπει να αφαιρεθούν. Για το λόγο αυτό η Microsoft διέθεσε ένα εργαλείο το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να εμποδίσει προσωρινά την εγκατάσταση συγκεκριμένων updates και drivers, μέχρι να εκδοθεί ένας κατάλληλος ή μία διόρθωση.
Αφαίρεση driver και update στα Windows 10...

Η αφαίρεση ενός driver γίνεται με τρόπο ....παρόμοιο με αυτόν που ισχύει και στα προηγούμενα λειτουργικά της Microsoft μέσα από τον Device Manager, με δεξί κλικ και “Uninstall”, ενώ στην συνέχεια επιλέγετε το box “Delete the driver software for this device”, αν αυτό είναι διαθέσιμο.
Για την αφαίρεση μίας ενημέρωσης των Windows 10, πληκτρολογήστε “View Installed Updates” στο Search box και κάνετε κλικ στο “View Installed Updates – Control Panel”. Επιλέξτε την ενημέρωση που θέλετε να απεγκαταστήσετε και κάνετε κλικ στο “Uninstall”.
Εμποδίστε την εγκατάσταση ενός driver ή update στα Windows 10
Για να εμποδίσετε την εγκατάσταση εκ νέου μίας ενημέρωσης ή ενός driver μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο της Microsoft "Show or hide updates", το οποίο η ίδια η εταιρεία χαρακτηρίζει ως "troubleshooter package" και στην ουσία είναι ένα εργαλείο διαχείρισης των updates στα Windows 10. Με το εργαλείο διαχείρισης των updates στα Windows 10 της Microsoft, οι πεπειραμένοι χρήστες μπορούν να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση και να διευθετήσουν θέματα που αφορούν τον υπολογιστή τους στα Windows 10. Ιδιαίτερα χρήσιμο μπορεί να αποδειχθεί το εργαλείο αυτό σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία των GPU.
Όπως και σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows, το εργαλείο δίνει μία λίστα των διαθέσιμων updates, από τα οποία μπορείτε να τσεκάρετε συγκεκριμένα για να τα εμποδίσετε να εγκατασταθούν στο σύστημα σας. Αντίστροφα, αν στο μέλλον θέλετε να....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com