Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ρώσοι χάκερς διείσδυσαν στα συστήματα του Αμερικανικού Πενταγώνου

Επίθεση κατά του Αμερικανικού Πενταγώνου - Ρώσοι χάκερς διείσδυσαν στα συστήματα του Αμερικανικού Πενταγώνου ΠενταγώνουΣύμφωνα με δημοσίευμα του ΝBC, άγνωστοι χάκερς κατάφεραν να διεισδύσουν στα συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Γενικού Επιτελείου του Πενταγώνου, με αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργίας των συστημάτων για δύο εβδομάδες.
Ρώσοι χάκερς διείσδυσαν στα συστήματα του Αμερικανικού Πενταγώνου.
 Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του επιτελείου ....
Joint Chiefs of Staff τέθηκε εκτός λειτουργίας, στα πλαίσια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν αναφορικά με την υπόθεση.
“Στόχος μας είναι να εντοπίζουμε και να μετριάζουμε τους κινδύνους ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε όλα τα δίκτυά μας”, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου, Αντισυνταγματάρχης Valerie Henderson. “Λαμβάνοντας υπόψην τους στόχους αυτούς, έχουμε θέσει εκτός λειτουργίας το δίκτυο του Επιτελείου και συνεχίζουμε να ερευνούμε την υπόθεση. Βασική μας προτεραιότητα είναι να αποκαταστήσουμε τις υπηρεσίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.”
“Στα πλαίσια της πολιτικής μας και για λόγους ασφάλειας, δεν εκθέτουμε περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν συμβάντα στον κυβερνοχώρο ή επιθέσεις κατά των δικτύων μας”, πρόσθεσε.
Το NBC, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν στην επίθεση εμπλέκεται η ρωσική κυβέρνηση ή εάν πραγματοποιήθηκε από ιδιώτες Ρώσους χάκερς. Ωστόσο οι....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr