Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τα Windows XP μόλις έγιναν πιο επικίνδυνα από ποτέ

Windows XP Windows XPΤα Windows XP μόλις έγιναν πιο επικίνδυνα από ποτέ αφού η Microsoft σταμάτησε και την ενημέρωση του anti-malware στην αρχαία πλατφόρμα.
Η εταιρεία σταμάτησε να «σερβίρει» ενημερώσεις στα Windows XP που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή ασφαλείας Security Essentials.
Έτσι το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού, δεν υποστηρίζεται πια, ενώ η υποστήριξη του...
ίδιου του λειτουργικού έχει σταματήσει από τον Απρίλιο του 2014 για όσους δεν πλήρωσαν επιπλέον για να εξασφαλίσουν αναβαθμίσεις.
«Παρακαλώ σημειώστε ότι τα προϊόντα προστασίας σε πραγματικό χρόνο έχουν περιορισμένη αποτελεσματικότητα σε υπολογιστές που δεν διαθέτουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας, και ότι ο υπολογιστής σας εξακολουθεί να είναι σε κίνδυνο», αναφέρει το Redmond.
«Συνιστούμε να ολοκληρώσετε τη μετάβασή σας σε ένα υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα, το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας και να εξασφαλίσετε την προστασία του υπολογιστή σας από κακόβουλες επιθέσεις.»
Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν παίρνουν σοβαρά τις συστάσεις τις Microsoft, όπως φαίνεται από το γράφημα της Netmarketshare.com που δείχνει ότι τα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr