Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας των Windows 10 πλησιάζει

windows 10 upgrade Windows 10Η ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας των Windows 10 πλησιάζει. Σε ακριβώς δύο Τετάρτες το νέο λειτουργικό θα αρχίσει να διανέμεται από την Microsoft.
Αυτοί που θα το πάρουν πρώτοι, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insiders, και αργότερα η εταιρεία θα συνεχίσει την κυκλοφορία κατά κύματα, καθώς αναμένεται μεγάλος φόρτος στους servers διανομής.
Τι αλλάζει αυτή τη φορά και η Microsoft επιλέγει την διανομή κατά κύματα;.....

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν πριν από έξι χρόνια, τα Windows 7, εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν σχεδόν τα δύο τρίτα του συνόλου των υπολογιστών που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (περίπου το 61%) σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από NetMarketShare. Τα Windows 8, τα οποία άρχισαν να πωλούνται σχεδόν μετά από τρία χρόνια, έχουν το 13% της αγοράς.
Φανταστείτε λοιπόν ένα ποσοστό της τάξης του 74% σε παγκόσμιο επίπεδο, να περιμένει να αναβαθμίσει το σύστημα του δωρεάν. Γιατί αυτό το 74% έχει δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης.
Από την Τετάρτη 29 Ιουλίου λοιπόν, η Microsoft θα αρχίσει να προσφέρει τα Windows 10 πρώτα στους πέντε εκατομμύρια Windows Insiders, και πολύ δίκαια καθώς βοήθησαν στον έλεγχο διαφόρων εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος πριν από την κυκλοφορία..Μετά από αυτό, η Microsoft θα προσφέρει τα Windows 10 σε πελάτες που έχουν κρατήσει ένα αντίγραφο ήδη. Αυτό θα συμβεί κατά κύματα, αυξάνοντας σταδιακά σε μέγεθος, μετά την 29η Ιουλίου.
Η Microsoft αναμένει ένα δισεκατομμύριο αναβαθμίσεις σε....

 Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr