Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Eπισπεύσετε το upgrade στα Windows 10

Η αναβάθμιση στα Windows 10 έχει ήδη ξεκινήσει για τους χρήστες των Windows 8/8.1 και Windows 7 με εγκατεστημένο το Service Pack 1.Ωστόσο, σε πολλούς χρήστες με τα παραπάνω λειτουργικά, δεν έχει εμφανιστεί το εργαλείο δωρεάν αναβάθμισης, όπως περιγράφεται στο άρθρο μας "Πώς γίνεται η αναβάθμιση στα Windows 10".
Για να διεκδικήσουν οι χρήστες τη δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10, θα πρέπει μέσα από το Windows Update να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τις...
τελευταίες ενημερώσεις από την Microsoft.
Τότε θα εμφανιστεί το εργαλείο αναβάθμισης μέσω του οποίου ο χρήστης θα πρέπει να δηλώσει ότι επιθυμεί να αναβαθμιστεί στο νέο λειτουργικό.
Ωστόσο, η Microsoft κρατά σειρά προτεραιότητας για την αναβάθμιση στα Windows 10 κι έτσι είναι πιθανό ο χρήστης να περιμένει μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία downloading. Εξάλλου, ακόμη και αν έχει ολοκληρωθεί το download, το σήμα για να ξεκινήσει η αναβάθμιση από τη Microsoft ίσως αργήσει να δωθεί.
Για να επισπεύσει τη διαδικασία ο χρήστης, αρκεί να δώσει κάποιες εντολές στο command prompt. Αν βιάζεστε αξίζει να δοκιμάσετε.
  • Ανοίξτε με δικαιώματα Administrator το Command Prompt [Γραμμή Εντολών]
  • Δώστε την εντολή wuauclt.exe /updatenow
  • Περιμένετε μερικά λεπτά και ανοίξτε το...
Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com