Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Πείτε αντίο στα spam με τα νέα εργαλεία της Google

Τα νέα εργαλεία της Google για τη διαχείριση των spam GoogleΤα νέα εργαλεία της Google για τη διαχείριση των spam.
Η Gοοgle έχει μειώσει τον αριθμό των spam στα εισερχόμενα σε ένα μεγάλο ποσοστό. Αλλά καμιά φορά στέλνει στα spam λανθασμένα κάποια μηνύματα όπως μηνιαίες ανακοινώσεις κι ενημερώσεις, αποδείξεις εισιτηρίων κτλ.
Αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για....
όσους στέλνουν έγκυρα μηνύματα σε πολλούς παραλήπτες. Για να το αντιμετωπίσει αυτό η Gοοgle δημιούργησε εργαλεία για να βοηθήσει τους χρήστες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να διαχειρίζονται καλύτερα τα μηνύματά τους.
Σύμφωνα με τον Sri Harsha Somanchi, υπεύθυνο των προϊόντων της Google, το Postmaster Tools δημιουργήθηκε για τους διαχειριστές και παρέχει πληροφορίες σχετικά με λάθη στην παράδοση των μηνυμάτων, αναφορές για spam κτλ. Επίσης, η Google προσπαθεί να κάνει περισσότερο ευπροσάρμοστο το φίλτρο για τα spam για τους απλούς χρήστες, παρόλο που ήδη οι χρήστες μπορούν να χαρακτηρίσουν ένα μήνυμα ως spam. Ωστόσο, κάτι που κάποιος το θεωρεί spam, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι ένα ευχάριστο μήνυμα. Ο Somanchi αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Μπορεί στον γείτονά σου να αρέσουν τα εβδομαδιαία newsletter, αλλά εσύ μπορεί να τα απεχθάνεσαι. Χάρη, λοιπόν, στην πρόοδο της μηχανικής μάθησης, τα φίλτρα των spam μπορούν πλέον να αναγνωρίζουν τις προσωπικές προτιμήσεις».
Το φίλτρο των spam της εταιρείας χρησιμοποιεί τώρα αυτό που....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr