Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η Google δοκιμάζει custom Gmail διευθύνσεις

 google GoogleΗ Google επιτρέπει δοκιμαστικά στους χρήστες να προσαρμόσουν την διεύθυνση e-mail τους πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο. Η εταιρεία επιβεβαιώνει το σχέδιό της να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν την δική τους διεύθυνση Gmail.
Αν χρησιμοποιείτε το Gmail πιθανότατα η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου μοιάζει κάπως έτσι “ you@gmail.com”. Τώρα πλέον η Google, δοκιμάζει πιλοτικά ένα σχήμα που θα επιτρέπει στους χρήστες που το επιθυμούν, να διαλέξουν μια διεύθυνση e-mail που ....
θα προσομοιάζει περισσότερο σ’ αυτή τη μορφή “you@whereveryouwant.com” – βάζοντας στην θέση του “whereveryouwant” οτιδήποτε θα ήθελε ο κάθε χρήστης, που όμως θα υπόκειται στους κανόνες του Διαδικτύου σχετικά με τα domain names.
Το σύστημα θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν την δική τους custom διεύθυνση Gmail με κόστος $2 δολάρια ανά χρήστη τον μήνα, με την προϋπόθεση πως ο λογαριασμός τους δεν χρειάζεται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο από τα 15GB που παρέχονται από προεπιλογή στους χρήστες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας.
Για τις επιχειρήσεις και τους χρήστες που χρησιμοποιούν επαγγελματικά την υπηρεσία, υπάρχει μια δεύτερη επιλογή που παρέχει 30GB online αποθηκευτικού χώρου, 24/7 υποστήριξη καθώς και άλλα επιχειρηματικά εργαλεία και η τιμή τους θα ανέρχεται στα $5 δολάρια ανα χρήστη τον μήνα.
    custom-gmail-addresses-01 Google
Μια τρίτη επιλογή, στα $10 δολάρια τον μήνα, επιτρέπει στους χρήστες απεριόριστη online αποθήκευση (ή 1ΤΒ ανα χρήστη αν είναι λιγότεροι από 5 χρήστες), 24/7 υποστήριξη καθώς και τις υπηρεσίες αρχειοθέτηση και eDiscovery της Google.
“Γνωρίζουμε ότι η πρώτη σας επιλογή ως όνομα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr