Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Δεν κρύβονται όλες οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Facebook

Πως μπορείτε να κρατήσετε 'κρυμμένες' τις φωτο σας στο Facebook FacebookΔεν κρύβονται όλες οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Facebook -Πώς μπορεί να τις δει κάποιος –
Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος ανεβάζει στο facebook φωτογραφίες και τελικά μετανιώνει και σπεύδει να τις κρύψει από το timeline του ώστε να μην είναι αυτές ορατές στους άλλους.Ωστόσο οι εικόνες αυτές παραμένουν ορατές και μπορεί εύκολα κάποιος να τις δει.
Ο τρόπος για να τις εντοπίσει κανείς είναι πάρα πολύ απλός, Χρειάζεται απλώς να πάει στο....
searching και να πληκτρολογήσει «Photos of» και το όνομα του χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να βρει και να δει όλες τις εικόνες του χρήστη που αναζητά, στις οποίες έχει γίνει tag.
Οι εικόνες που θα εμφανιστούν είναι εκείνες που ο χρήστης μοιράζεται δημοσίως ή αυτές στις οποίες είναι tag από έναν κοινό φίλο ή το φίλη ενός φίλου. Ουσιαστικά αυτός που ψάχνει μπορεί να δει όλες τις διαθέσιμες φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν είναι ορατές στο χρονοδιάγραμμα τους.
Πως μπορείτε να κρατήσε «κρυμμένες» τις φωτογραφίες σας
Ωστόσο δεν θα πρέπει να αγχώνεστε αφού υπάρχουν τρόποι για να κρατήσετε τις φωτογραφίες σας κρυμμένες από αδιάκριτα βλέμματα.
Ο ένας τρόπος που είναι και ο πιο εύκολος είναι να αφαιρέσετε απλώς το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr