Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Δοκιμάστε τις δυνατότητες σας στο Android και στο iPhoneΤα παρακάτω παιχνίδια με την επιμέλεια νευροεπιστημόνων, φροντίζουν να ακονίσουν το μυαλό και να ενισχύσουν την μνήμη, μέσα από μικρά και διασκεδαστικά tests.
Το πλεονέκτημα τους είναι ότι για να το κάνουν αυτό δεν απαιτούν από τον παίκτη να έχει κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις.
Επίσης, όλα τα tests είναι σε απλή αγγλική γλώσσα και σε μερικά που έχουν σχέση με μαθηματικά, η διαδικασία που ζητούν για να τα παίξετε είναι προφανής.....

1. Lumosity

Στην πρώτη θέση της λίστας δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από το Lumosity. Το Lumosity είναι το πιο αναγνωρίσιμο παιχνίδι brain training, με εφαρμογές για Android και iPhone, ενώ η ομάδα πίσω από τα tests, περιλαμβάνει νευροεπιστήμονες και ψυχολόγους.
Το Lumosity, μέσα από προσωποποιημένα προγράμματα για τον καθένα, βοηθά τον χρήστη να εκπαιδεύσει και να επεκτείνει τη μνήμη, τη συγκέντρωση, την ταχύτητα και την ευελιξία σκέψης, μαζί με την επίλυση προβλημάτων, μέσα από 40 περίπου μικρά παιχνιδάκια.

2. Math Workout.....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com