Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τέλος στην ανάπτυξη του Ubuntu for AndroidUbuntu for AndroidΗ Canonical είχε ανακοινώσει το Ubuntu for Android πριν από περίπου 2 χρόνια, ένα project που είχε σκοπό να μας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε τα Android smartphones μας ως υπολογιστές συνδέοντας τα με οθόνη-πληκτρολόγιο-mouse, αλλά τώρα επιβεβαιώνει ότι έχει σταματήσει την ανάπτυξη του για να επικεντρωθεί στο πιο “ορθολογικό” Ubuntu for Phones.


“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό στο Ubuntu 14.04 LTS και στις πρώτες πρώιμες εκδόσεις του Ubuntu for Phones. Παρατηρούμε ότι υπάρχει η επιθυμία στην αγορά για το Ubuntu, και μια λύση τύπου Ubuntu for Android (U4A) θα ήταν μια καλή περίπτωση για τους χρήστες.
Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το U4A είναι μια πολύ καλή ιδέα και μάλιστα έχουμε ολοκληρώσει την ανάπτυξη του, αλλά για να προχωρήσουμε το project ακόμα παραπέρα χρειαζόμαστε συνεργάτες για την εκκίνηση. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάτι χειροπιαστό, αν και είμαστε πολύ ανοικτοί σε μια τέτοια συνεργασία.
Επομένως, επικεντρωνόμαστε στο...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.techgear.gr