Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Smartphone και φωτογραφική μηχανή

Η Samsung Electronics Co., Ltd, ανακοίνωσε σήμερα το Samsung Galaxy K zoom. Το Galaxy K zoom συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία ενός Galaxy smartphone με εκείνην της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Διαθέτει προηγμένη και εύχρηστη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και premium σχεδιασμό, προσφέροντας στους χρήστες υψηλής ποιότητας λειτουργίες κινητού τηλεφώνου, με τη δυνατότητα να δημιουργούν οπτικό περιεχόμενο επαγγελματικής ποιότητας σε μία συσκευή.
Το smartphone-κάμερα Galaxy K zoom διαθέτει μία ....τεχνικά προηγμένη κάμερα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη λειτουργικότητα μίας επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής, ενώ εξασφαλίζει ότι ο χρήστης θα απαθανατίσει όλες τις σημαντικές του στιγμές με απόλυτη ευκρίνεια. Το Galaxy K zoom διαθέτει την τεχνολογία φακού retracting, προσφέροντας οπτικό ζουμ 10x σε ένα ιδιαίτερα λεπτό και κομψό σώμα, αλλά και τον αισθητήρα 20.7 megapixel BSI CMOS για φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Έχει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), για να περιορίζεται η θαμπάδα που προκαλείται από την κίνηση. Αυτές οι προδιαγραφές εξασφαλίζουν ότι η συσκευή καταγράφει καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο (Full HD), ακόμα και όταν υπάρχει χαμηλός φωτισμός ή μεγάλο ζουμ. Επιπλέον, το Xenon Flash της συσκευής προσφέρει πιο έντονο φως από τα LED, βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας με φυσική φωτεινότητα.

Η νέα συσκευή ενσωματώνει, επίσης, τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά χρήσης και λειτουργίες, όπως AF/AE Separation (Auto Focus/ Auto Exposure Separation) για ακρίβεια στην ισορροπία φωτός και ευκρίνειας, Pro Suggest mode που προσφέρει 5 βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις φίλτρου, Selfie Alarm που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίρνουν selfies με ευκολία, καθώς και τη λειτουργία Object tracking για εύκολες και ευκρινείς λήψεις κινούμενων αντικειμένων. Η κάθε λειτουργία διαθέτει εύκολο περιβάλλον χρήσης, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο εύκολα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, και με ποιότητα που κόβει την ανάσα.

Το Galaxy K zoom διαθέτει εργονομικό σχήμα με.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr