Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η Nintendo φέρεται να ετοιμάζει νέες κονσόλες

Η Nintendo φέρεται να ετοιμάζει νέες κονσόλες για την Ε3Πληροφορίες μιλούν για την παρουσίαση hardware που θα συνοδεύονται και από παιχνίδια.Μπορεί να μην πραγματοποιήσει η Nintendo κάποιο press event στην Ε3 2014 (σύμφωνα και με την περσινή τακτική) και να «περιοριστεί» στα ψηφιακά μονοπάτια, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία έχει μεγάλα σχέδια για τη φετινή έκθεση. Για την ακρίβεια, είναι κάτι που ψιθυρίζεται εδώ και μήνες, μόνο που τώρα η φημολογία εντείνεται και υπάρχει η πληροφορία ότι η Nintendo θα παρουσιάσει νέο hardware στο Λος Άντζελες.
Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της φήμης αυτής, είναι ο ....Peter Schneider του IGN, ο οποίος δηλώνει 100% σίγουρος ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, με τις (αρκετές) πηγές του να προέρχονται από third-party publishers, αλλά και από πρώην υπαλλήλους της Nintendo.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το IGN δεν έχει ποστάρει τη σχετική είδηση (η αναφορά έγινε σε podcast), κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι η αξιοπιστία των πηγών τίθεται υπό αμφισβήτηση και το μεγάλο site δεν θέλει να το ρισκάρει.

Από την άλλη, ο Peter Schneider δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει, υπάρχουν κι άλλοι που διαρρέουν τη σοβαρή πιθανότητα να δούμε νέο hardware από τη Nintendo στην.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr