Δελτίο Τύπου:

Με βάση την αξιόπιστη Πανελλαδική έρευνα ικανοποίησης πελατών, που διεξάγεται από την ανεξάρτητη εταιρία TNS ICAP σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 16.380 χρηστών ετησίως, οι πελάτες της Vodafone δηλώνουν ότι έχουν συνολικά την καλύτερη εμπειρία δικτύου. Με το super δίκτυο της Vodafone, οι χρήστες απολαμβάνουν mobile internet ακόμα και στο υπόγειο, αξεπέραστες ταχύτητες 4G και επιτυχία κλήσεων που αγγίζει το 100%. ...
Με επενδύσεις σε υποδομές του δικτύου, που μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια ξεπερνούν τα 600 εκατομμύρια ευρώ, η Vodafone παρέχει τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες κινητής επικοινωνίας, φωνής και δεδομένων.

Η Vodafone, πρώτη στην Ελλάδα, αξιοποίησε το φάσμα που διαθέτει στη συχνότητα των 900MHz για την παροχή υπηρεσιών 3G, παρέχοντας έτσι δυνατό σήμα σε δύσκολους εσωτερικούς χώρους, ώστε οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν εξαιρετική εμπειρία mobile internet.

Παράλληλα, η Vodafone επεκτείνει διαρκώς το 4G δίκτυό της, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να κάνουν χρήση υπηρεσιών δεδομένων με ταχύτητες έως 10 φορές πιο γρήγορες σε σχέση με άλλες τεχνολογίες.

Τέλος, με τη συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη του δικτύου φωνής, οι πελάτες της Vodafone βγάζουν εύκολα και γρήγορα κλήση με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%, και απολαμβάνουν καθαρό ήχο, χωρίς παράσιτα και θόρυβο στην επικοινωνία τους.

Η Vodafone θα συνεχίσει να επενδύει στην τεχνολογική υποδομή του δικτύου της προκειμένου οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν εξαιρετική εμπειρία φωνής και mobile internet με το super δίκτυό της.

Πηγή : Vodafone