Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

TeamViewer για τα Windows Phone με ταχύτερη σύνδεση

TeamViewer for Windows Phone Updated with Faster Connection Ενημέρωση του TeamViewer για τα Windows Phone για ταχύτερη σύνδεση Οι προγραμματιστές του TeamViewer μόλις κυκλοφόρησαν μια νέα έκδοση της εφαρμογής τους για τα Windows Phone και έχουν προσθέσει πολλές βελτιώσεις, καθώς και μερικά νέα χαρακτηριστικά.
Ενώ οι περισσότερες από τις βελτιώσεις που έχουν γίνει δεν είναι εμφανής, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές νέες αλλαγές που έχουν αναφερθεί ειδικά στο επίσημο changelog του Windows Phone Store.
Οι χρήστες του Windows Phone θα είναι στην ευχάριστη θέση να...
δουν ότι το TeamViewer έχει γίνει πιο γρήγορα χάρη στις βελτιώσεις που προστίθενται στην δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, οι χρήστες θα πρέπει τώρα να συνδέονται ταχύτερα και πιο εύκολα.
Επιπλέον, το TeamViewer έχει λάβει έναν νέο επεξεργαστή εισόδου που θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν χαρακτήρες της ανατολικής Ασίας, κάτι το οποίο δεν ήταν δυνατό μέχρι τώρα.
Οι χρήστες που έχουν ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή θα πρέπει....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr